Šverc zvučnika za karaoke i džojstika za video igrice

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jan.2020, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šverc zvučnika za karaoke i džojstika za video igrice

Carinici su 29. januara 2019. godine na prelazu Gradina u boksu za alat i u vozačkom krevetu jednog autobusa pronašli oko 70 zvučnika za karaoke i džojstika za „plejstejšn“ konzole.

Prekršaj je otkriven kada se za kontrolu na ulazu u zemlju prijavio autobus bugarskog prevoznika, koji saobraća na liniji Varna-Insbruk.

Nakon što su svi putnici, svako sa sa svojim prtljagom ušli u hol carinske ispostave radi kontrole, pregledan je i sam autobus.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />Tada je, najpre je u boksu za alat iznad autobuskog točka, pronađena jedna velika torba puna zvučnika „KTS“ za karaoke, od tri i četiri inča u originalnim pakovanjima.

Potom je i u samom krevetu za odmor vozača pronađena još jedna torba sa identičnim zvučnicima i džojsticima za „soni 3 plejstejšn“ konzole.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.