Rukometaši Dubočice gostuju Rudaru u Kostolcu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2022, 16:42

Rukometaši Dubočice gostuju Rudaru u Kostolcu

Nakon dvonedeljne pauze rukometni plej-of Arkus lige biće nastavljen u subotu, utakmicama 7. kola, a rukometaši leskovačke Dubočice od 19 sati gostovaće Rudaru u Kostolcu.

Leskovčani su, nakon poraza od Partizana, imali dovoljno vremena da se odmore i spreme se za ključni deo sezone, pa će seriju od dva poraza pokušati da prekinu na neugodnom gosotovanju. U dosadašnjih 6 utakmica doigravanja oni su zabležili samo jedan trijumf, dva remija i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tri poraza, te im je pobeda neophodna kako bi uhvatili korak sa ekipama koje se bore za plasman u evropska takmičenja.

U plej-ofu ne blista ni ekipa iz Kostolca, uz svega jedan osvojen bod, ali je već poznato da ekipa Rudara spada u red timova koji mnogo bolje igraju na domaćem terenu. Oni su plasmnanom u plej-of već ispunili prvenstveni cilj, pa će do kraja šampionata u sve utakmice moći da uđu maksimalno rasterećeno.

Dva tima su se već ove sezone susrela u regularnom delu Arkus lige, ”Vukovi” su bili ubedljivi u Leskovcu, dok je utakmica u Kostolcu završena nerešenim rezultatom 28:28.

Tim Saše Pejčića očekuje i završnica Kupa koji će biti odigran 31. marta i 1. aprila u Leskovcu, a ekipa Dubočice će se u drugom polufinalu u četvrtak od 19 sati odmeriti snage sa šabačkom Metalopltikom. Prvi polufinalni par čine Vojvodina i Radnički iz Kragujevca, a taj meč biće odigran od 16:30.

Ulaz u leskovačku "Halu sportova" tokom fajnl-fora Kupa biće slobodan, a ulaznice će se deliti na leskovačkom Trgu u subotu od 12 do 14 sati.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.