Rukomet: Dubočica 54 poražena u Zubinom Potoku

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Dubočica 54 poražena u Zubinom Potoku

LESKOVAC – Pitanje pobednika u utakmici 2. kola Super “B“ lige između Mokre Gore i Dubočice 54 u Zubinom Potoku, odlučeno je u drugih četvrt sata igre u prvom poluvremenu kada su se domaći nakon serije od 7:2 rezultatski odlepili i sa 14:8 otišli na odmor.

U nastavku Mokra Gora nije dozvolila Leskovčanima ni da priprete iako su se samo u dva navrata približili na četiri gola zaostatka. U samom finišu meča tim iz Zubinog Potoka je kod 29:21 stigao i do maksimalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vođstva na utakmici koja se završila sa konačnih 30:23.

Dubočica 54: Pešić, Cvetković 1, Stefanović, Čičić 1, Stanković 4, Radulović, Marinković 8, Jocić, Girić 1,Stojiljković 3, Filipović, Živković, Vasić 5, Krstić, Radivojević 1, Đorđević.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.