Radnički putuje u Surdulicu za kraj takmičarske godine

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički putuje u Surdulicu za kraj takmičarske godine

U poslednjem ovogodišnjem kolu fudbaleri Radničkog igraju sa Radnikom u sredu 16. decembra od 13 sati na stadionu u Surdulici, a Milan Rastavac, trener Nišlija, očekuje da njegova ekipa pobedom završi ovaj deo takmičenja.

Na poslednja dva meča niški fudbaleri nisu zabeležili pobedu, a to žele da promene u Surdulici u 22. kolu Superlige.

Ekipa trenutno zauzima 6. mesto sa 32 boda, a Milan Rastavac ističe da su za naredni duel u trenažnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << procesu svi igrači osim Miloša Živkovića i Miloša Petrovića, koji imaju problema sa povredama.

Dolazi nam aktivnost koja bi trebalo da nam pomogne da zaokružimo ono što smo uradili u ovom delu sezone. Dobra je prilika za to, postoje svi preduslovi, a mi treba to da iskoristimo - kaže Rastavac.

Radnik trenutno zauzima 10. poziciju sa 24 boda, a u prvom delu sezone Nišlije i Surduličani su igrali nerešeno (1:1).

Radi se o jednoj dobroj, tvrdoj ekipi koja igra čvrsto u jednom specifičnom ambijentu, ali svi protivnici imaju svoje odlike. Imaju dobru skok-igru, sa brzim kontra-napadima i dobrim veznim redom. Ne očekujemo laku utakmicu, niti da Radnik nema otpor, već očekujemo da se nametnemo i da dođemo do 3 boda - dodao je Rastavac.

Uprava Radničkog je za pristalice niškog kluba organizovala besplatan prevoz autobusima, a polazak je sutra u 10:30 kod stadiona.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Komšijski derbi" u sredu u Surdulici

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015

Fudbaleri surduličkog Radnika u sredu 16. decembra od 13 sati dočekuju niški Radnički u poslednjem ovogodišnjem kolu Superlige. Nakon ovoga sledi zimska pauza do 27. februara...Trener Surduličana Miloš Veselinović naziva sutrašnji duel "derbijem juga u kom postoji komšijski rivalitet"...Radnički...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.