Radnici Dečjeg odmarališta  Divljana  nakon godinu dana dobili zdravstvene knjižice

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jan.2021, 11:05

Radnici Dečjeg odmarališta Divljana nakon godinu dana dobili zdravstvene knjižice

Svi radnici Dečjeg odmarališta „Divljana“ dobili su overene zdravstvene knjižice posle godinu i po dana koliko su bili bez zdravstvene zaštite zbog neisplaćenih zarada.

Grad Niš obezbedio je sredstva za isplatu zaostalih zarada svim radnicima za 2020. godinu čime su stvoreni uslovi da radnici dobiju zdravstvene knjižice.

U Dečjem odmaralištu, na osnovu ugovora sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije, trenutno boravi 154 migranta. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << U odmaralištu je prihvaćeno više od 40  stanovnika opštine Bela Palanka čiji su domovi bili poplavljeni u poslednjem izlivanju Nišave. U odmaralištu trenutno boravi još 19 stanovnika te opštine, dok su se ostali vratili u svoje domove.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Radnicima "Divljane" isplaćene plate za 2020. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2021

Sve zaostale plate radnicima Dečijeg odmarališta "Divljana" za 2020. godinu isplaćene su, saopštavaju na gradskom sajtu, pa su radnici dobili i overene zdravstvene knjižice. Radnici su zadovoljni su režimom isplate i kažu da je ostalo da se isplati još poneka plata iz 2019. godine...Višegodišnji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.