Prijavi problem: Divlje deponije, smeće i neuređene staze muče građane i u novoj godini

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jan.2024, 15:24

Prijavi problem: Divlje deponije, smeće i neuređene staze muče građane i u novoj godini

Gomila smeća, divlje deponije i otpad, prvi su komunalni problemi na koje se Nišlije žale putem platforme Prijavi problem. Tu su i neuređene staze kojima je tokom kišnih dana gotovo nemoguće proći zbog blata, ističu čitaoci.

Na Bulevaru Zorana Đinđića smeće je razbacano oko kontejnera, a ista slika preliva se i u malo igralište za decu koje je prekriveno otpadom.Smeće; foto: čitalac

Na to se požalio jedan Nišlija uz komentar "sramota".
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Smeće; foto: čitalacIako toj slici doprinose i neogrovorni građani, pojedini se žale da odvoz smeća nije redovan, pa su stanari zbog prepunih kontejnera primorani da smeće ostavljaju kraj njih.

Na konstantnu divlju deponiju žale se i u Ulici Stevana Sremca, na putu kojim deca idu u OŠ "Kralj Petar Prvi" i uz ogradu pijace.Kaže da je deponija konstntna; foto: čitalac

Kako se može videti na slikama koje je čitalac poslao, smeće nagomilano po ćoškovima, a osim što zagađuje, dodatno naružuje izgled okoline.

Iza zgrada u Sremskoj ulici i iza OŠ "Car Konstantin" nalazi se zelena površina kojom se i usled najmanje kiše preetvori u blato i staza postaje neprohodna.Neuređena staza u blatu; foto: čitalac

Već nekoliko godinama se žalimo nadležnim institucijama da reše ovaj problem, ali evo došla je jos jedna zima i nista! Molimo vas da nam pomognete. Naš zahtev je da se nanese šljunak ili se asfaltira jedan deo staze - naveo je čitalac.

Kao i početak ove, i prošle godine Nišlije su se najviše žalile na smeće i neasfaltirane ulice, kao i ćutanje institucija i nadležnih na njihove probleme.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.