Policija pokušla da ga zasustavi, atomobilom krenuo u rikverc i udario u vozilo

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jun.2023, 22:59

Policija pokušla da ga zasustavi, atomobilom krenuo u rikverc i udario u vozilo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapsili su K. G. (1998), iz Soko Banje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

K. G. se sumnjiči da se noćas oglušio o naređenje policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo, već je vožnjom unazad >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u punoj brzini udario u službeno vozilo.

Policija je prilikom pretresa vozila osumnjičenog pronašla više od dvadesetpet tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.