Prijava protiv maloletnika osumnjičenog za lažne dojave o podmetnutim bombama

Izvor: Bor030.net, 03.Jun.2023, 22:04

Prijava protiv maloletnika osumnjičenog za lažne dojave o podmetnutim bombama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i PU Novi Sad, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šesnaestogodišnjaka koji je saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda. Sumnja se da je od 17. maja do 2. juna, sa […] The post Prijava protiv maloletnika osumnjičenog za lažne dojave o podmetnutim bombama appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pokušla da ga zasustavi, atomobilom krenuo u rikverc i udario u vozilo

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapsili su K. G. (1998), iz Soko Banje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

FOTO, VIDEO: Policija u Novom Sadu obeležila svoj dan sa mališanima, uz prikaz opreme, bez oružja

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2023, 13:21

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležen je danas, 4. juna na Trgu slobode, a prvi put javna promocija je prošla bez izlaganja vatrenog oružja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.