Osvojili evropsko zlato, a iz Praga neće doneti medalju jer Grad kasni sa uplatom

Izvor: juGmedia, 26.Sep.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojili evropsko zlato, a iz Praga neće doneti medalju jer Grad kasni sa uplatom

LESKOVAC – Slepi biciklista Milan Petrović i njegov tandem pilot Goran Šmelcerović osvojili su zlatnu medalju na Evropskom Kupu u Beogradu, iako se Milan zbog operacije tumora na mozgu nije takmičio punih godinu dana.

Naši paraolimpijci sa Olimpijskih igara u  Londonu, u nedelju, u vožnji na hronometar prestigli su tandem iz Rusije i Italije, odneli pobedu u generalnom plasmanu, i Leskovcu doneli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << evropsko zlato.

Nismo očekivali ovakav trijumf na jednoj od prvih trka posle našeg povratka. Konkurencija je stvarno bila jaka, ali na najlepši mogući način smo se vratili u svetsko društvo„, kaže za Jugmediu Milan Petrović.

Ipak, naši zlatni momci neće učestvovati na Evropskom Kupu u Pragu na poslednjem takmičenju u sezoni zbog nedostatka finansija i kašnjenja sa uplatom sredstava iz  gradske kase.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.