Opozicija ne odustaje: Sutra nova peticija za smenu lokalne vlasti

Izvor: juGmedia, 22.Jun.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija ne odustaje: Sutra nova peticija za smenu lokalne vlasti

Ujedinjena vranjska opozicija, odbori Demokratske stranke, Pokreta „Dosta je bilo“, „Dveri“, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Socijaldemokratske stranke, organizovaće sutra novu akciju prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti koja je započeta prošle nedelje, a u kojoj će učestvovati aktivisti i rukovodstva svih šest stranaka i pokreta.

“Nećemo odustati od ideje da na izborima srušimo najgoru vlast koju je Vranje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ikada imalo, da smenimo njene nestručne, bahate i drske predstavnike za koje zakoni ne važe”, navodi se u saopštenju opozicije.

Početak akcije prikupljanja potpisa zakazan je za 11 časova i 55 minuta (u 5 do 12) na gradskom šetalištu, pored OTP banke, a predstavnici opozicije će građanima deliti flajere na kojima je navedeno sve ono što je SNS obećala u predizbornoj kampanji 2016. godine da će uraditi, a ništa od toga nije ispunjeno.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Dveri,   Izbori

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.