Nove usluge parkiranja u garaži poslovnog prostora  Ambasador , dnevno parkiranje 800 dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Dec.2022, 17:23

Nove usluge parkiranja u garaži poslovnog prostora Ambasador , dnevno parkiranje 800 dinara

Nove usluge parkiranja biće pružane u javnoj garaži poslovnog centra „Ambasador“, najavljeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

Odluka o novim uslugama odnose se na parkiranje tokom podneva za vikend i tokom državnih praznika, pojašnjava Vladislava Ivković, zamenica gradonačelnice.

Parkiranje u garaži „Ambasadora“ biće omogućeno građanima po dnevnoj ceni od 800 dinara, dok će mesečna cena iznositi 3.000 dinara.

Kao razlog korišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << garaže u punom kapacitetu navodi to što se veliki broj sugrađana javio „Parking servis -u“ sa željom da ovaj garažni prostor u poslovnom centru „Ambasador“ koristi u popodnevnim satima.

„Uvedeno je dnevno jednokratno parkiranje, za ceo dan, a cena iznosi 800 dinara. Mesečna karta sa neograničenim trajanjem za sve dane, uključujući i državne praznike iznosiće 11.500 dinara. Građanima će na raspolaganju biti i dnevno jednokratno parkiranje po ceni od 800 dinara. Kao i mesečna karta po ceni od 3000 dinara koja radnim danima i vikendom važi od 17 do 8 sati, odnosno 24h državnim praznicima“, izjavila je Ivković.

Pored toga uvedena je mesečna karta koja važi za period od 6:30 do 17:30 svakog dana, osim nedeljom i državnim praznicima kada parkiranje važi 24 sata. Cena ove karte je 10.000 dinara.

„Cena te usluge je 10. 000 dinara. Dok cena mesečna karta sa neograničenim trajanjem iznosi 11.500 dinara i dodaje da ovim rešenjem nisu korigovane cene drugih usluga koje pruža JKP „Parking servis“ Niš.

O svim novim informacijama građani se mogu detaljno informisati na sajtu Parking servisa.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador”

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2022

Dnevna karta parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador” biće 800 dinara odučeno je na sednici Gradskog veća. Mesečna karta sa ograničenim vremenom biće 3.000 dinara, a mesečne karte sa delimično orgraničenim i neograničenim trajanjem biće 10.000 i 11.500 dinara...Prema rečima pomoćnice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.