Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нове услуге паркирања у гаражи пословног простора „Амбасадор“, дневно паркирање 800 динара

rssBookmark and Share

Ниш 08.12.2022. Јован Миладиновић, Нишке вести

Нове услуге паркирања биће пружане у јавној гаражи пословног центра „Амбасадор“, најављено је на данашњој седници Градског већа.

Нове услуге паркирања у гаражи пословног простора „Амбасадор“, дневно паркирање 800 динара

Одлука о новим услугама односе се на паркирање током поднева за викенд и током државних празника, појашњава Владислава Ивковић, заменица градоначелнице.

Паркирање у гаражи „Амбасадора“ биће омогућено грађанима по дневној цени од 800 динара, док ће месечна цена износити 3.000 динара.

Као разлог коришћења гараже у пуном капацитету наводи то што се велики број суграђана јавио „Паркинг сервис -у“ са жељом да овај гаражни простор у пословном центру „Амбасадор“ користи у поподневним сатима.

„Уведено је дневно једнократно паркирање, за цео дан, а цена износи 800 динара. Месечна карта са неограниченим трајањем за све дане, укључујући и државне празнике износиће 11.500 динара. Грађанима ће на располагању бити и дневно једнократно паркирање по цени од 800 динара. Као и месечна карта по цени од 3000 динара која радним данима и викендом важи од 17 до 8 сати, односно 24х државним празницима“, изјавила је Ивковић.

Поред тога уведена је месечна карта која важи за период од 6:30 до 17:30 сваког дана, осим недељом и државним празницима када паркирање важи 24 сата. Цена ове карте је 10.000 динара.

„Цена те услуге је 10. 000 динара. Док цена месечна карта са неограниченим трајањем износи 11.500 динара и додаје да овим решењем нису кориговане цене других услуга које пружа ЈКП „Паркинг сервис“ Ниш.

О свим новим информацијама грађани се могу детаљно информисати на сајту Паркинг сервиса.


#   Ниш   Паркинг сервис   подземна гаража   ПЦ Амбасадор   паркинг
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима