Nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador”

Izvor: JužneVesti.com, 08.Dec.2022, 18:40

Nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador”

Dnevna karta parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador” biće 800 dinara odučeno je na sednici Gradskog veća. Mesečna karta sa ograničenim vremenom biće 3.000 dinara, a mesečne karte sa delimično orgraničenim i neograničenim trajanjem biće 10.000 i 11.500 dinara.

Prema rečima pomoćnice gradonačelnice Vladislave Ivković, na zahtev građana Parking servis je uveo četiri nove usluge u javnoj garaži ispod Poslovnog centra “Ambasador”.

Imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u vidu da se veliki broj sugrađana javio sa željom da ovaj prostor koristi u popodnevnim satima, danima vikenda, državnih praznika, Parking servis je stavljajući garažu u pun kapacitet uveo nove usluge - kaže Ivković.

Cena dnevne karte je 800 dinara, a 3.000 dinara koštaće mesečna karta koja radnim danima važi od 17 do 8 sati ujutru narednog dana, vikendom - od petka u 17 sati do ponedeljka u 8 sati, i u dane državnih praznika važi 24 sata.

Uvedena je i mesečna karta koja tokom radnih dana i subotom važi od 6.30 do 17.30 časova, a nedeljom i u dane državnih praznika važi neprekidno i ona će koštati 10.000 dinara. Cena mesečne karte sa neograničenim trajanjem biće 11.500 dinara.

Vladislava Ivković je dodala da ostale usluge Parking servisa nisu menjane na sednici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.