Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2021, 11:35

Narodna stranka: U Vranju priveden opozicionar zbog lepljenja plakata

VRANJE

Narodna stranka Vranje najoštrije osuđuje privođenje našeg sugrađanina Dragana Stojanovića Žuće, osvedočenog opozicionara i borca protiv režima nekada Slobodana Miloševića, a sada Aleksandra Vučića, zbog lepljenja plakata sa porukom “Vučić izdajnik”, saopštila je danas ta stranka.

“Ovo je samo još jedan dokaz da je Srbija nedemokratska, autoritarna država u kojoj građani nemaju prava na slobodu govora i različitost mišljenja i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koja svakim danom sve više tone u totalitarizam. Privodjenjem Žuće režim nam poručuje da je svaka kritika lika i dela Aleksandra Vučića zabranjena i da će svaki pojedinac koji se na to usudi biti najstrožije sankcionisan.

Narodna stranka pruža punu podršku Draganu Stojanoviću Žući, a funkcionerima SNS režima poručujemo da će, nakon promene vlasti, oni biti procesuirani ali ne zbog lepljenja plakata i drugačijeg mišljenja već zbog raznih malverzacija pljačke, terora i razaranja Srbije koje sprovode sve ovo vreme, bez ikakvog straha od odgovornosti”, navodi s eu saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.