Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2021, 23:41

Oslobodjenje: Vranjanac priveden zbog nalepnica „Vučić izdajnik“

BEOGRAD-VRANJE

Pokret Oslobođenje saopštio je danas da je poznati vranjanski kolporter i opozicioni aktivista Dragan Stojanović Žuća priveden u Policijsku upravu Vranje zbog posedovanja nalepnica ovog pokreta. Naime, pokret Oslobođenje je prošlog meseca pokrenuo akciju „Milion nalepnica za izdajnika“, tokom koje širom zemlje distribuiraju promotivne materijale sa natpisom „Vučić izdajnik“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Stojanović je priveden od strane interventne jedinice MUP, a zadržan je u stanici nekoliko časova. Tim povodom oglasio se predsednik pokreta Oslobođenje, Mlađan Đorđević.

„Zahtevam da odmah prestane policijska represija prema običnim ljudima koji samo žele da slobodno iznesu svoje mišljenje i svoje nezadovoljstvo. Ovo je čisto zastrašivanje naroda“, istakao je Đorđević.

On je dodao da se policija ovakvim postupanjima „pretvara u partijsku službu SNS“ i da bi trebalo da hapsi ubice i kriminalce koji, prema njegovim rečima, haraju Srbijom.

Đorđević se osvrnuo i na nedavni incident u Bujanovcu.

„Vranjanskog kolportera zbog nalepnice hapsi interventna jedinica. Kada samo dvadeset kilometara dalje, u Bujanovcu, Albanci skinu i oskrnave zastavu Srbije, onda Aleksandar Vučić i SNS ćute, a policija ne sme da reaguje“, kaže lider Oslobođenja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.