Muškarac se obesio u dvorištu kuće u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Sep.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac se obesio u dvorištu kuće u Prokuplju

Beživotno telo M.T. (45) iz Prokuplja pronađeno je u petak ujutru u dvorištu njegove kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, on je izvršio samoubistvo vešanjem u kući koja se nalazi pored Narodnog muzeja Toplice.

M.T. je radio u prokupačkoj Osnovnoj školi “Ratko Pavlović Ćićko“, koja danas neće raditi zbog ove tragedije, prenosi "Kurir".
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U PROKUPLjU: Obesio se u dvorištu kuće!

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2016

Telo M.T. (45) pronađeno je u jutros u dvorištu njegove kuće. Izvršio samoubistvo vešanjem PROKUPLjE - Telo M.T. (45) iz Prokuplja pronađeno je u jutros u dvorištu njegove kuće. Prema nezvaničnim informacijama, on je izvršio samoubistvo vešanjem u kući koja se nalazi...

Nastavak na Večernje novosti...

TUGA U PROKUPLJU Omiljeni nastavnik se obesio u dvorištu kuće, pronašla ga ćerka kad je krenula u školu

Izvor: Blic, 30.Sep.2016

Nastavnik srpskog jezika Mihajlo Teoharević (45) iz Prokuplja pronađen je danas rano ujutru u dvorištu svoje kuće, gde je izvršio samoubistvo vešanjem...Po rečima Marije Stošić, portparola prokupačkog Doma zdravlja, dve ekipe ove službe reagovale su odmah po pozivu ali nesrećni čovek nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.