Mladić iz Leskovca silovao i pokrao sugrađanku

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Avg.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz Leskovca silovao i pokrao sugrađanku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Ž. T. (1990) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje.

Sumnja se da je on 11. avgusta ove godine ušao u kuću oštećene žene u kojoj  živi sama i silovao je. Potom je, kako se sumnja, iz njenog novčanika uzeo novac.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, priveden je tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

OTMICA U BEOGRADU Uz pretnju pištoljem čoveka strpali u automobil, sat vremena ga tukli i TRAŽILI MU NOVAC

Izvor: Blic, 17.Avg.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.S. (1957), Z.S. (1992) i M.S. (1999) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.