Malinari i hladnjačari OČI U OČI pred gradonačelnikom Leskovca (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 21.Jun.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malinari i hladnjačari OČI U OČI pred gradonačelnikom Leskovca (VIDEO)

Zašto prilikom preuzimanja voća otkupljivači ne izdaju blokove sa naznačenom količinom i cenom voća koju treba da plate možda se i razjasni u utorak kada će malinari i hladnjačari sesti za isti sto i razgovarati o rešavanju problema zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem.

Sastanak je dogovoren danas u Gradskoj kući gde su predstavnici lokalne samouprave razgovarali sa malinarima iz ovog kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jer, iako su “Fungo jug” i “Strela Kljajić” podigli cene maline na 110 dinara, ostali otkupljivači nisu, a postoji realan problem oko neizdavanja računa.

Protesti malinara, koji su bili zakazani za sutra ujutru, otkazani su na nivou cele Srbije, nakon razgovora voćara sa predstavnicima Vlade Republike Srbije u Beogradu, potvrđeno je juGmedii.

A šta o svemu ovome kaže jedan od predstavnika leskovačkih malinara Novica Cvetanović, pogledajte u videu uspod:



Voćari očekuju od poljoprivrednih inspektora pojačanu kontrolu svih otkupnih mesta na jugu Srbije, mesta gde se preuzima rod maline i višnje, sa ciljem da se utvrdi da li ima neprevalinosti u procesu otkupa.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.