Leskovčanin nožem i sekirom nasrnuo na policajce

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Jun.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin nožem i sekirom nasrnuo na policajce

Leskovačka policija uhapsila je Z.S (37) iz okoline zato što je nožem i sekirom nasrnuo na policajce na radnom zadatku u selu Draškovac.

U saopštenju policije navodi se da je Z.S. oko 20,30 časova vređao, a zatim i napao pripadnike policije tokom izvršenja službenog zadatka, najpre nožem, a zatim i sekirom, oglušivši se o naređenje da prestanje sa vređanjem i napadom.

Nakon izvesnog vremena osumnjičeni je doveden do prostorija Policijske uprave u Leskovcu.

Sudija za prethodni postupak je po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca Z.S. odredio pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nožem i sekirom nasrnuo na policajce

Izvor: Akter, 19.Jun.2015

Leskovačka policija uhapsila je Z.S (37) zato što je nožem i sekirom nasrnuo na policajce na radnom zadatku u selu Draškovac..U saopštenju policije navodi se da je Z.S. sinoć oko 20.30 vređao, a zatim i napao pripadnike policije, najpre nožem, a zatim i sekirom, oglušivši se o naređenje da...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.