Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021, 21:25

Leskovački odbor SNS se izjašnjava o nepoverenju Stefanoviću i Lončaru u ponedeljak

LESKOVAC

Odbori SNS u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu imaju rok do ponedeljka da se izjasne o (ne)poverenju ministru odbrane i članu Predsedništva SNS Nebojši Stefanoviću i njegovu smenu sa mesta predsednika Gradskog odbora u Beogrdau.

Ovo je zatražio na tviteru narodni poslanik SNS-a Vladimir Đukanović.

U paketu sa Stefanovićem, odbori se izjašnjavaju i o nepoverenju ministru zdravlja Zlatoboru Lončaru.

I dok članovi gradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i opštinskih odbora smatraju, bar nam tako prenose naši izvori iz SNS u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu da je jasno zašto se traži izjašnjavanje o Stefanoviću i pominju medijske natpise, kažu da je pravo iznenadjenje što se isto traži i za Lončara.

Odbori nisu dobili nikakva objašnjenja zašto se, zapravo traži izjašnjavanje o poverenju ovoj dvojici visokih funkcionera SNS i to da Stefanovića sa mesta predsednika odbora u Beogradu smenjuju iz Trgovišta, Surdulice, Medvedje, Vlkasotinca, Žagubice, Leskovca, Vranja i ostalih odbora odbora po Srbiji.

Leskovački Gradski odbor će o ovome odlučivati u ponedeljak, kada je redovni sastanak.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SNS Vračar: Smeniti Stefanovića sa svih funkcija i isključiti ga iz stranke

Izvor: Blic, 15.Maj.2021

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke na današnjoj sednici jednoglasno je doneo odluku da zatraži smenu Nebojše Stefanovića sa svih državnih funkcija i sa mesta predsednika Gradskog odbora, kao i smenu kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.