Izbore nadgledaju i posmtrači CESID

Izvor: juGmedia, 24.Apr.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbore nadgledaju i posmtrači CESID

LESKOVAC – Na biračkom mestu 11 na Niškoj ulici glasanje kontroliše 20 članova biračkih obora i posmatrači CESID-a.

Predsednica biračkog odbora Jelena Zlatanović kaže da je biračko mesto otvoreno na vreme i da za sada izbori protiču bez problerma.

Prvi glasači su, uobičajeno, najstariji žitelji našega grada. Na ovom biračkom mestu je za parlamentarne upisano 1317, a za lokalne izbore 1308 birača.

(Kraj)ruz
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Izbori

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori 2016 - glasanje u Apatinu u toku

Izvor: 025info.rs, 24.Apr.2016

Glasanje za lokalne, pokrajinske i republičke izbore počelo je u 7 sati ujutro. Birači u opštini Apatin, njih 26.377 glasaju na 29 biračkih mesta. Obišli smo biračko mesto broj 17, Dom kulture u Romskom naselju. Ovde smo zatekli veliku gužvu ispred ulaza i ljude koji čekaju na kiši. Posetili...

Nastavak na 025info.rs...

Sudije zaboravile da otključaju biračko mesto?

Izvor: juGmedia, 24.Apr.2016

LEBANE – Glasanje na biračkom mestu broj 1 u zgradi Osnovnog suda u Lebanu biće produženo za jedan sat večeras jer je sudska kancelarija jutros bila zaključana...Na tom mestu glasa 831 Lebančanin i to je jedno od najvećih biračkih mesta u Lebanu...„Osnovni sud je bio otključan ali se negde...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.