IZVESNO Leskovac dobija Capitol Park, otvaranje u oktobru

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVESNO Leskovac dobija Capitol Park, otvaranje u oktobru

Poseidon grupa iz Velike Britanije izgradiće u Leskovcu Capitol Park i on će biti otvoren ove godine u oktobru na lokaciji bivše tekstilne fabrike “Crvena zvezda”, potvrdio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Cvetanović je na konferenciji za medije potvrdio ono o čemu se mesecima pričalo. On je kazao da će tokom maja u gradu na Veternici boraviti predstavnici britanske kompanije i predstaviti svoj projekat, a gradonačelnik je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << pokazao kako će ovaj ritejl park izgledati.

Prema ranijem saopštenju ove kompanije, u budućem tržnom centru otvorenog tipa posao će dobiti oko 150 Leskovčana.

Više o ovom parku pročitajte OVDE
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Crvena Zvezda

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvetanović najavio Ritejl park u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2018

LESKOVAC..Jedan od značajnijih dokaza da smo na dobrom putu je taj što su kompanije „Džinsi“, „Jura“, i druge firme pokazale spremnost da prošire svoju proizvodnju u našem gradu, rekao je na današnjoj press konferenciji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na kojoj je govorio o istorijatu...

Nastavak na JUGpress.com...

Pokazna press konferencija kroz Bogojevce

Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2018, 10:20

LESKOVAC..Svojevrsnu pokaznu konferenciju za medije održao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa novinarskim ekipama prošao deonicom puta od Leskovca kroz Bogojevce, sve do Fabrike za prečišćavanje otpadnih voda...„Za Jašunjske manastire se sve više ljudi interesuje, tako da...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.