Pokazna press konferencija kroz Bogojevce

Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazna press konferencija kroz Bogojevce

LESKOVAC

Svojevrsnu pokaznu konferenciju za medije održao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa novinarskim ekipama prošao deonicom puta od Leskovca kroz Bogojevce, sve do Fabrike za prečišćavanje otpadnih voda.

„Za Jašunjske manastire se sve više ljudi interesuje, tako da je na ovaj način još više olakšan pristup turistima i vernicima. Na ovoj deonici puta je asfaltirano 6630 metara, a ostalo je se uradi bankina na delu puta. Sredstva za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << realizaciju ovog ugovora obezbedili su Republika Srbija, Ministarstvo privrede, kroz projekat – Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture u iznosu 23 miliona dinara i grad Leskovac u iznosu od 33,5 miliona dinara. Ukupna vrednost radova, dakle iznosi 56,5 dinara. Radovi na ovom putu započeti su sredinom marta i biće izvedeni u roku.“

Direktor JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju“ Novica Nikolić ističe da se radi o najvećoj rekonstruisanoj deonici puta.

„Radovi su izvedeni tako da je kompletna oprema ugrađena. Najpre je bila skinuta kocka, zatim su postavljena dva sloja asfalta, ugrađeno je 420 metara ograde na mostovima, postavljena kompletna signalizacija, tj. 250 smerokaza, urađena je i horizontalna signalizacija, a biće postavljeno i oko 150 znakova,“ rekao je Nikolić.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.