Gradonačelnik Vranja sa naprednjacima u poseti kineskim komunistima

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Vranja sa naprednjacima u poseti kineskim komunistima

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković deo je delegacije Srpske napredne stranke koja boravi u višednevnoj poseti Kini na poziv Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, saopšteno je iz SNS-a.

Naprednjaci kažu da će imati priliku da se upoznaju sa organizacionom strukturom i načinom delovanja Komunističke partije Kine, od centralnog do lokalnog nivoa.

Delegacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << SNS imaće priliku i da sazna više o merama i programima koje Komunistička partija sprovodi u cilju iskorenjivanja siromaštva, ali i ubrzanog razvoja kineskog društva, čiji rezultati govore o fascinantnom uspehu kineskog rukovodstva i liderskoj poziciji Kine u svetu – kažu iz ove stranke.

Na početku posete, delegacija se u Vuhanu sastala sa Erkenjijangom Tulahonom, ministrom Ujedinjenog fronta i stalnim članom Komiteta Komunističke partije Kine provincije Hubei, sa kojim je, kažu, dogovoren nastavak sveukupne saradnje, sa posebnim naglaskom na unapređenju ekonomskih i kulturnih odnosa Srbije i provincije Hubei u kojoj živi 61 milion stanovnika.

Inače, pored Milenkovića, u delegaciji koju predvodi potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić, nalaze se i članovi Predsedništva, Glavnog odbora i poverenici SNS-a.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.