Građani se žale na visoku travu u Čairu, nadležni počeli da kose

Izvor: JužneVesti.com, 05.Apr.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani se žale na visoku travu u Čairu, nadležni počeli da kose

Nišlije kažu da je u jednom delu parka u Čairu trava visoka i da nije pokošena od kada je i počela da buja prvih dana proleća, a u sektoru "Zelenilo" JKP “Mediana” kažu da kosidba traje već nekoliko dana i da će čitav park biti kompletno pokošen za nekoliko dana.

U delu parka prema Ulici sestara Baković, prema tvrdnjama Nišlija, trava je visoka i do pola metra. Uglavnom je reč o korovu i nižem rastinju, a ponegde su psi već utabali staze.

foto: N. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << A.Kako kažu u “Zelenilu”, već nekoliko dana se kosi u Čairu i radnici su krenuli od stadiona upravo ka ulicama Ratka Vukićevića i sestara Baković.

Počeli smo da kosimo mimo kalendara, dakle negde od polovine marta kako bismo sve, čitavu teritoriju grada, završili do 1. maja. Tako da će i kompletan park Čair biti gotov za koji dan - poručuju iz “Zelenila”.

Pojašnjavaju da se ovo odnosi na redovno održavanje zelenih površina, dok će međublokovsko zelenilo, mini parkovi između zgrada i slično, početi da se kose čim Grad odobri program.

Utabane staze; foto: N. A.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.