Eksplodirao automobil u centru Leskovca, ubijen biznismen!

Izvor: juGmedia, 10.Sep.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao automobil u centru Leskovca, ubijen biznismen!

Dve vatrogasne ekipe su nakon teških napora uspele da ugase požar na automobilu koji je, sumnja se, namerno zapaljen na parkingu iza Tehnološkog fakulteta u ovom gradu.

Vatra i jaka eksplozija koja se čula nešto posle 21 čas uznemirila je stanare okolnih zgrada, a automobil je izgoreo u potpunosti.

Vatrogasci su brzo uspeli da umire vatrenu stihiju na automobilu makre „Reno megan“ stranih registraskih tablica, a u požaru je oštećen još jedan automobil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Kako saznajemo, nešto ranije se čula pucnjava u Uliici Topličkog ustanka, koju je policija blokirala. Izvor Jugmedie tvrdi da je u toj pucnjavi ubijen biznismen A.M. ispred njegovog stana, odnosno, zgrade čiji je bio investitor. Sumnja se da su ova dva slučaja povezana.

Nadležni PR PU Leskovac ne odgovara na telefonske pozive, pa su nam zvanični izvori uskraćeni.

Prema pouzdanim, ali nezvaničnim izvorima, večeras je ispred zgrade u Ulici Topličkog ustanka, kod nekadašnje Kineske pijace, ubijen Aleksandar Mikić (32), iz prigradskog naselja Rudare. Prema svedočenju očevidaca, on je bukvalno izrešetan rafalnom paljbom. Naš izvor tvrdi da je njegovo ubistvo povezano sa paljenjem automobila iza Tehnološkog fakulteta.

Policija je blokirala Ulicu Topličkog ustanka

Inače, braća Mikići su u Leskovcu poznati  kao „žestoki momci“



Izvori Jugmedie objašnjavaju da je reč zapravo o obračun nalik mafijaškom. Automobil marke „Reno megan“ sa stranim oznakama, koji je izgoreo u eksploziji je namerno zapaljen. U njemu su su bile ubice Aleksandra Mikića, iz koga su istrčale i ubile mladog ćoveka, a  potom na udaljenosti od oko 200 metara zapalile vozilo kako bi prikrile tragove zločina.

Policija se ne oglašava ni sat posle ovog stravičnog obračuna, zapravo, sačekuši, kako tvrdi naš izvor.

Dragan Marinković

Pratite i našu Fejsbuk stranicu
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u Leskovcu ubijena jedna osoba, pa eksplodirao automobil

Izvor: Blic, 10.Sep.2017

Vatra i jaka eksplozija koja se čula nešto posle 21 čas uznemirila je meštane Leskovca, a u istom periodu došlo je i do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba...Dve vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase požar na automobilu koji je, sumnja se, namerno zapaljen na parkingu iza Tehnološkog fakulteta...

Nastavak na Blic...

JEZIVA NOĆ U LESKOVCU Nova rafalna paljba odjeknula gradom

Izvor: juGmedia, 11.Sep.2017, 01:05

Nakon pogibije kontroverznog biznismena Aleksanda Mikića u Leskovcu pod naletom rafalne paljbe, nova pucnjava uznemirila je stanovnike ovog grada...Policija se još uvek zvanično nije oglasila ni po pitanju prve dve nesreće koje su uznemirile Leskovčane..Pucnji, dva puta po tri kratka rafala, kako...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.