U pucnjavi u Leskovcu ubijena jedna osoba, pa eksplodirao automobil

Izvor: Blic, 10.Sep.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Leskovcu ubijena jedna osoba, pa eksplodirao automobil

Vatra i jaka eksplozija koja se čula nešto posle 21 čas uznemirila je meštane Leskovca, a u istom periodu došlo je i do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba.

Dve vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase požar na automobilu koji je, sumnja se, namerno zapaljen na parkingu iza Tehnološkog fakulteta u ovom gradu. Vatrogasci još uvek pokušavaju da umire vatrenu stihiju na automobilu makre "Reno megan" leskovačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << registarskih tablica.

Kako saznaje "Jug media", istovremeno se čula i pucnjava u Ulici Topličkog ustanka koju je policija blokirala. Njihov izvor tvrdi da je u toj pucnjavi ubijen biznismen A. M. ispred njegovog stana, odnosno, zgrade čiji je bio investitor. Sumnja se da su ova dva slučaja povezana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.