Direktor “Aptiv Packarda” na sednici Gradskog veća, poklonjeno mu zemljište na Zelenoj zoni gde gradi fabriku (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 02.Jul.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor “Aptiv Packarda” na sednici Gradskog veća, poklonjeno mu zemljište na Zelenoj zoni gde gradi fabriku (VIDEO)

Leskovački gradski većnici doneli su danas odluku o otuđenju građevinskog zemljišta na Zelenoj zoni iz javne svojine grada, neposrednom pogodbom bez naknade, investitoru “Aptiv Packard doo Leskovac”, a sednici je lično prisustvovao  i direktor kompanije Marko Masano.

Ova kompanija, koja se bavi proizvodnjom kablova u automobilskoj industriji, obavezala se da će u gradu na Veternici zaposliti oko 2.000 radnika.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Taj ugovor, neposredno pre održavanja Gradskog veća, potpisali su vlasnik ove kompanije i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Leskovcu je ostalo još da ispuni obaveze oko završetka  komunalnog opremanja Zelene zone, izgradnji saobraćajnica u ovoj zoni kao i uređenju kanalizacione mreže.

Određeni broj radnika je već primljen u ovu kompaniju i poslati su na obuku u njihovom fabrikama širom Evrope.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Jutjub

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Gradsko veće ovlastilo gradonačelnika da potpiše ugovor o “otudjenju zemljišta” za Aptiv Pacard

Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2018

ŠEZDESET SEDMA SEDNICA GRADSKOG VEĆA GRADA LESKOVCA..Na 67. sednici gradski većnici su imali samo jednu tačku za razmatranje. Radilo se o predlogu Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine Grada Leskovca neposrednom pogodbom bez naknade investitoru Aptiv Packard doo Leskovac. Predlog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.