DS Vranje: SNS zloupotrebio prostorije Jumka

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Mar.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Vranje: SNS zloupotrebio prostorije "Jumka"

Politički skup SNS-a u prostorijama „Jumka“ predstavlja zloupotrebu položaja u političke svrhe, kaže se u saopštenju Gradskog odbora DS u Vranju.

Da li održavanje ovog skupa znači da je vladajuća stranka,  posle uzurpacije medijskog prostora, prešla i na fabričke hale, pitaju se demokrate. Oni dodaju da je takvo ponašanje nezakonito i da se za takve postupke odgovara.  DS se pita i da li mobilizacija radnika znači da SNS ima problema sa okupljanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << većeg broja članova.  Kako bi naprednjaci reagovali kad bi stranački skupovi počeli da se održavaju i u Novom Domu, Direkciji i Komradu, još jedno je pitanje demokarata. Oni konstatuju da je ovo skandalozna demonstracija moći, samo dan posle pre raspisivanja lokalnih izbora, a nakon što su republički već raspisani.  Na kraju saopštenja, DS podseća da je direktor „Jumka“ od 2010. do 2015. godine bio član Demokratke stranke, ali nikad nije uradio ništa slično.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.