Budžet Vranja za 2020. planiran na 2,76 milijardi, javna rasprava u poslednji čas

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet Vranja za 2020. planiran na 2,76 milijardi, javna rasprava u poslednji čas

Prema nacrtu budžeta Grada Vranja, koji je prvi put predočen na javnoj raspravi, prihod budžeta je 2,76 milijardi dinara, a najveći deo je planiran za tekuće rashode i to malo više od 2 milijarde, za kapitalne izdatke 445 miliona dinara, a za otplatu dugova 120 miliona. Građane je najviše zanimalo ulaganje u puteve, izgradnja kanilizacione mreže, rešavanje imovinsko - pravnih pitanja kako u gradu, tako i u okolnim selima. Pojedini građani i predstavnici mesnih zajednica, koji su prisustvovali raspravi, nezadovoljni su što je javna rasprava najavljena u poslednji čas.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radojičić: Budžet za obrazovanje i dečju zaštitu za 2020. istorijski veliki

Izvor: Danas, 06.Dec.2019

Ulaganje u obrazovanje jedan je od prioriteta Grada Beograda istakao je gradonačelnik Zoran Radojičić i podsetio da je iz budžeta grada za 2020. godinu skoro 25 milijardi dinara opredeljeno za obrazovanje i dečju zaštitu, što je najviše do sada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.