Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o budžetu

VRANJE

Odeljenje za budžet i finansije Gradske uprave u Vranju organizuje javnu raspravu o budžetu grada za 2020. godinu.

Raspravi će prisustvovati najviši gradski funkcioneri, predstavnici mesnih zajednica, direktnih i indirektnih budžetskih korisnika.

Iz Odeljenja za budžet i finansije pozivaju i građane da prisustvuju raspravi i svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << komentarima i sugestijama, doprinesu izradi ovog strateški važnog dokumenta.

Javna rasprava  biće održana, u petak, 6. decembra, u 11.00 sati, u sali Policijske uprave u Vranju i u skladu je sa sa članom 40. stav 1 Zakona o izmenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Budžet Vranja za 2020. planiran na 2,76 milijardi, javna rasprava u poslednji čas

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2019, 19:35

Prema nacrtu budžeta Grada Vranja, koji je prvi put predočen na javnoj raspravi, prihod budžeta je 2,76 milijardi dinara, a najveći deo je planiran za tekuće rashode i to malo više od 2 milijarde, za kapitalne izdatke 445 miliona dinara, a za otplatu dugova 120 miliona. Građane je najviše zanimalo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.