Besplatan ulaz za prvi meč vranjskog Dinama na svom stadionu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan ulaz za prvi meč vranjskog Dinama na svom stadionu

Nakon odluke da fudbaleri Dinama mogu igrati superligaške mečeve na svom terenu, na stadionu "Jumko", uprava kluba donela je odluku da časti svoje navijače, pa će ulaznice za meč Dinama i Voždovca biti besplatne.

Reč je o utakmici koja se igra u okviru drugog kola plej-auta Super lige Srbije, u subotu, 20. aprila od 16 sati.

Ovo je svojevrsna zahvalnost navijačima koji su dosadašnje mečeve pratili u Surdulici - navodi se u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Svi zainteresovani mogu da svoju kartu preuzmu u prostorijama Turističke organizacije na šetalištu u centru grada, jer bez karata koje su besplatne neće biti dozvoljen ulaz.

Nakon proširenja tribina i sređivanja prostorija za fudbalere i službena lica, stadion "Jumko" je konačno dobio "zeleno svetlo“ komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), te će u subotu Vranjanci zaigrati kod kuće. Inače, renovirani stadion sada prima 4.000 gledalaca.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.