Bahtiri zahteva od Vlade Kosova da upravlja “ujedinjenom” Mitrovicom

Izvor: JUGpress.com, 28.Nov.2018, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bahtiri zahteva od Vlade Kosova da upravlja “ujedinjenom” Mitrovicom

MITROVICA

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri napisao je na svom fjsbuk profilu da je poslao zahtev Vladi Kosova da on upravlja , kako navodi “ujedinjenom Mitrovicom”.

“Zahtevam da Vlada Kosova preduzme sve neophodne pravne radnje kako bi se odmah ukinula odluka o podeli Mitrovice na dve opštine“, napisao je Bahtiri .

Bahtiri je precizirao da grad Mitrovica sada treba da bude jedna opština,  kako je rekao, „onako kako je uvek bilo“, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bi, u ovoj situaciji on upravljao „ujedinjenom Mitrovicom“.

Na jučerašnjoj vanrednoj sednici opštine Severna Mitrovica gradonačelnik Goran Rakić podneo je ostavku zbog, kako je rekao  uvođenja taksi i „pokušaja ubistva“ Milana Radoičića, a Skupština je potpisala Deklaraciju o prekidu komunikacije, saradnje, svih poslovnih i institucionalnih odnosa sa institucijama u Prištini.

Istovetne odluke doneli su i gradonačelnici i skupštine u još tri opštine na severu Kosova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.