SCANDAL! paparazzo u novom broju: Jovana i Željko se konačno opustili!

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! paparazzo u novom broju: Jovana i Željko se konačno opustili!

Iako se retko kad opuštaju u javnosti, te privatnost i intimu čuvaju isključivo za svoja četiri zida, Željko i Jovana Joksimović opustili su se prošle nedelje na proslavi rođendana Melos estrade što je zabeležio i SCANDAL! paparazzo! Poneseni dobrom atmosferom, ali i nekom čašicom više, pevač i lepa voditeljka dali su sebi oduška, te se nisu libili da pred svima pokažu koliko se vole, ali i da je njihova ljubav jednako jaka kao i pre sedam godina kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su otpočeli vezu. Ekskluzivne paparazzo fotke očekuju vas samo u novom broju tabloida SCANDAL! koji je u prodaji u celom regionu!
Šta su još radili Jovana i Željko, kako su igrali i kako su se zabavljali i šta su pili pročitajte i pogledajte na ekskluzivnim fotkama samo u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim koiscima! A šta vas još očekuje u novom broju  tabloida SCANDAL! pročitajte OVDE!




Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.