Ovako je Jovana Joksimović reagovala kad je saznala da čeka blizance!

Izvor: Svet plus, 15.Jul.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Jovana Joksimović reagovala kad je saznala da čeka blizance!

Jovana Joksimović, popularna voditeljka i supruga kantautora Željka Joksimovića, otkrila je kako je reagovala na saznanje da će dobiti blizance.

Velika radost i sreća je kad u kuću dolazi novi član porodice, a kad ih je dvoje, onda se sve to duplira. Jovana i Željko Joksimović bili su presrećni kad su saznali da će dobiti blizance:"To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu" rekla je Jovana u intervju za magazin "HELLO!" i otkrila da još uvek ne znaju pol beba koje, prema terminu, treba da stignu za tri meseca.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana Joksimović konačno otkrila kako je reagovala kada je saznala da nosi blizance!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017

Željko i Jovana Joksimović s nestrpljenjem čekaju dan kada će se njihova porodica prošiti za još dva člana, budući da lepa voditeljka i pevač čekaju blizance...Par već ima sina Kostu kojem je sve podređeno, pa bebe dolaze na pripremljenu teritoriju, a vest da će dobiti blizance potpuno im...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.