Izvor: Svet, 22.Jun.2011, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Janković: Tužiću one koje su plasirali vest!

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković demantovala je vest da je nedavno doživela neprijatnost od svog verenika Željka Joksimovića koji je navodno vikao na nju naočigled svih koji su se našli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. "Nije tačno da je Željko vikao na mene i mahao rukama" rekla je za Novosti online popularna voditeljka.  "Takođe je laž da sam ja samo gledala u pod dok se on navodno iživljavao na meni. Ništa od toga se nije desilo.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovana Janković: Nije tačno da je Željko vikao na mene!

Izvor: Svet plus, 22.Jun.2011

Jovana Janković je danas demantovala tvrdnje da je njen dečko Željko Joksimović urlao na nju nasred beogradskog aerodroma, nakon što su doputovali iz Budve.

Nastavak na Svet plus...

Jovana Janković: Tužiću one koje su plasirali vest

Izvor: CrveniTepih.com, 23.Jun.2011, 01:49

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković demantovala je vest da je nedavno doživela neprijatnost od svog verenika Željka Joksimovića koji je navodno vikao na nju naočigled svih koji su se našli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. - Nije tačno da je Željko vikao na mene i mahao rukama -...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Jovana: Niko ne viče na mene, pa ni Željko!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2011

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković demantovala je vest da je nedavno doživela neprijatnost od svog verenika Željka Joksimovića koji je navodno vikao na nju naočigled svih koji su se našli na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu...- Nije tačno da je Željko vikao na mene i mahao rukama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.