Jovana Janković: Tužiću one koji su objavili vest!

Izvor: S media, 23.Jun.2011, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Janković: Tužiću one koji su objavili vest!

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković demantovala je vest da je doživela neprijatnost na aerodromu od svog verenika i najavila da će tužiti one koji su tu vest i plasirali!

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Janković demantovala je vest da je nedavno doživela neprijatnost od svog verenika Željka Joksimovića koji je navodno vikao na nju pred svima koji su se našli na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << aerodromu u Beogradu, prenose Novosti.

- Nije tačno da je Željko vikao na mene i mahao rukama. Laž je i da sam ja samo gledala u pod dok se on navodno iživljavao na meni. Moj advokat će se pobrinuti da tuži novine koje su plasirale tu budalaštinu, a moraće sve i da demantuju.

Par se vraćao sa Željkovog nastupa posle koga se romantični vikend navodno pretvorio u dramu kada su stigli na aerodrom u Beograd. Tu su imali žučnu raspravu, dok je Željko toliko urlao na svoju verenicu da su prisutni u neverici posmatrali pravu dramu poznatog para. Jovana je prema pisanju štampe za to vreme stajala ispred Željka i gledala u pod.

Željko Joksimović urlao na Jovanu na sred aerodroma!

Željko i Jovana: Rođendan ili svadba?!

Željko i Jovana - žurka za godišnjicu!
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.