Na Jovaninu zbunjenost odgovorio komplimentom

Izvor: Večernje novosti, 17.Maj.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Jovaninu zbunjenost odgovorio komplimentom

Gost Jutra sa Jovanom i Srđanom bio je suprug voditeljke Željko Joksimović koji je došao da predstavi svoju novu pesmu i najavi hiljaditi koncert Gost Jutra sa Jovanom i Srđanom bio je suprug voditeljke Željko Joksimović koji je došao da predstavi svoju novu pesmu i najavi hiljaditi koncert. Na samom početku razgovora Jovana je bila iskrena: "Ti znaš da se ja uvek zbunim kada radimo intervju", rekla je kroz osmeh. PROČITAJTE JOŠ - Željko Joksimović: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ne razmišljam o "Evrosongu" Željko je na to imao divan odgovor. „Što si se ti zbunila? Mnogo si lepša uživo nego na televiziji, to sam uvek hteo da ti kažem“, dao je kompliment svojoj supruzi. Na kraju gostovanja, Željko i Aleksandra uživo su izveli Željkov veliki hit.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jovana Joksimović ugostila supruga Željka Joksimovića u emisiji

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2018

ć Gost emisije Jutra sa Jovanom i Srđanom bio je suprug voditeljke Željko Joksimović koji je došao da predstavi svoju novu pesmu i najavi hiljaditi koncert. Na samom početku razgovora Jovana je bila iskrena: “Ti znaš da se ja uvek zbunim kada radimo intervju”, rekla je kroz osmeh. Željko...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.