NIJE TU KADA JOJ JE POTREBAN Jovana uputila Željku javnu poruku

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE TU KADA JOJ JE POTREBAN Jovana uputila Željku javnu poruku

Jovana Joksimović se nedavno porodila i na svet donela bliznakinje Srnu i Anu, a sada se oglasila na društvenim mrežama iznenadivši mnoge sa objavom upućenom mužu Željku Joksimoviću.
Jovana je na svoj profil na Instagramu objavila fotografiju svog supruga Željka Joksimovića, a njena poruka je nasmejala pratioce.
Foto instagram/jovanamac „Ono kad si kod kuće, a muž uživa, posle uspešnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koncerta“, napisala je Jovana i dodala:


A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Oct 27, 2017 at 5:00am PDT


“ ‘Ajde kući, ljubav“. Jovani sugurno je da joj treba pomoć oko bliznakinja u ovim prvim danima posle porođaja.
instagram/jovanamac „Evo, evo“, odgovorio joj je muž, te nema sumnje da joj se Željo ubrzo pridružiti.
(Piplmetar.rs/Kurir)

Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Mina Joksimović ne provodi vreme sa Anom i Srnom, sada je otkrila i zašto

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Dec.2017, 11:36

Željko i Jovana su nedavno dobili bliznakinje Anu i Srnu, a Željkova ćerka iz prvog braka Mina Joksimović izjavila je da ne provodi mnogo vremena sa bliznakinjama.. Zbog mnogobrojnih obaveza Mina ne stiže da bude sa bliznakinjama non-stop.. – Odlično se snalazim sa devojčicama. Obaveze mi malo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.