NE VOLE ZIMU: Jovana i Željko Joksimović otputovali na Sejšele!

Izvor: Press, 04.Jan.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VOLE ZIMU: Jovana i Željko Joksimović otputovali na Sejšele!

Jovana i Željko Joksimović se već kupaju i sunčaju na plaži sa belim peskom. Oni su u subotu uveče otputovali na Sejšele, ekskluzivno saznaje Skandal.
Na dvonedeljni odmor su otišli bez sina Koste, pošto je beba još uvek mala za tako dugačak put. Kostu u Beogradu čuvaju bake i deke, a u pomoć im u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trenutku može priskočiti i dadilja koju su Jovana i Željko angažovali za svaki slučaj ako nešto zatreba.

 
Sejšeli su arhipelag ostrva i spadaju u jedno od najekskluzivnijih letovališta. Jovana i Željko su se venčali na Maldivima,koji su takođe blizu Sejšela i svake godine u ovo vreme praktikuju da odu na letovanje tokom zimi.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.