Jovana i Željko Joksimović obeležavaju 9. godišnjicu braka, slavlje je izostalo, ali ovo nije

Izvor: 011vodič.com, 21.Jan.2021, 19:58

Jovana i Željko Joksimović obeležavaju 9. godišnjicu braka, slavlje je izostalo, ali ovo nije

Jovana i Željko Joksimović danas obeležavaju devetu godišnjicu braka. Poznato je da popularni par ima čak tri godišnjice. Naime, za one koji ne znaju, poznati par prvo je sklopio brak na egzotičnoj destinaciji daleko od očiju javnosti. Slavni par je 20. januara 2012. godine u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima. Samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći.
–  Reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januara, 2. februara i 14. septembra – rekla je svojevremeno za “Hello! “Jovana. Jovana i Željko treću godišnjicu proslavljaju i od 2014. godine, kada su se u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu zakleli na večnu ljubav. Da se i sami često zbune oko proslave godišnjice, poznati pevač je priznao za naš magazin.
– Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari, Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem 2. februara: “Zlato, srećna ti godišnjica”, a ona odgovori: “Zar nije četvrtog?” – rekao je Željko svojevremeno.

Ove godine, Željko i Jovana neće imati veliko slavlje, usled pandemije virusa korona, ali će dan obeležiti sa svojim mališanima. Naime, oni su odlučili da simbolično obeleže važan dan. U potodičnom domu oni će prirediti svečani ručak i uživaće sa svojim naslednicima, sinom Kostom i ćerkicama Anom i Srnom.


The post Jovana i Željko Joksimović obeležavaju 9. godišnjicu braka, slavlje je izostalo, ali ovo nije appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.