Jovana Joksimović: U mom braku nema skandala!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Joksimović: U mom braku nema skandala!

Jovana Joksimović, jedno od najpopularnijih televizijskih lica, već godinama je u srećnoj zajednici sa kantautorom Željkom Joksimovićem, sa kojim ima sina Kostu.

Jovana Joksimović dostigla je slavu zbog svog posla, ali i zbog veze, a kasnije i braka sa pevačem Željkom Joksimovićem. Ipak, priznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekad joj je interesovanje medija za njen privatni život smeta:"Početak veze, venčanje i rođenje Koste izazvali su interesovanje medija i javnostim kojeg je ipak bilo previše, što mi je smetalo. Osim toga, mi vodimo miran život, bez skandala, i nismo svakodnevno pod pritiskom javnosti" izjavila je Jovana u intervju za "Hello!" magazin i dodala, između ostalog, da uspešnost svog dana meri po tome koliko je vremena provela sa sinom Kostom i šta su tom prilikom naučili.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.