DOBRO DOŠLE PRINCEZE: Porodila se Jovana Joksimović, evo kako će se zvati bliznakinje

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DOBRO DOŠLE PRINCEZE": Porodila se Jovana Joksimović, evo kako će se zvati bliznakinje

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana postali su jutros roditelji dve devojčice. Poznata voditeljka porodila se u ranim jutarnjim časovima KANTAUTOR Željko Joksimović i njegova supruga Jovana postali su jutros roditelji dve devojčice. Poznata voditeljka porodila se u ranim jutarnjim časovima.Srećne vesti podelio je i pevač sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prilikom je otkrio i koja imena su dali svojim bliznakinjama."Svet je od danas bogatiji za još dve divne devojčice. Anu i Srnu. Dobro nam došle drage princeze", napisao je ponosni otac. Ime Ana vodi poreklo iz hebrejskog jezika i izvedenica je od imena Hana. Kako je ovo i ime majke Device Marije, odnosno Bogorodice postalo je hrišćansko kalendarsko ime. Ime Srna mnogi smatraju starim srpskim imenom, a simbolizuje nežnost i eleganciju. Ovim je još jednom poznati par potvrdio da ne robuje svetskim trendovima pa čak i kada je reč o odabiru imena svojih mezimica.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"NIKO OD NAS NIJE SPAVAO CELU NOĆ" Željko Joksimović iscrpljen i euforičan otkrio NA KOGA LIČE BLIZAKINJE (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Okt.2017

Jovana Joksimović je u toku dana rodila dve devojčice, kojima su roditelji dali imena Ana i Srna, a Željko nije krio sreću zbog njihovog dolaska na svet...- Umoran sam. Nisam spavao celu noć, niko od nas nije.. Imena smo izabrali Jovana i ja zajedno i dugo smo ih birali. Devojčice liče na Jovanu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.