(VIDEO) VATRA U BEČU! Kija Kockar i Jovana Pajić po prvi put zajedno na sceni! Pogledajte!

Izvor: Svet, 17.Nov.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VATRA U BEČU! Kija Kockar i Jovana Pajić po prvi put zajedno na sceni! Pogledajte!

Kija Kockar vratila se nastupima posle operacije koju je imala pre tri nedelje. Na sceni joj se pridružila Jovana Pajić, nova pevačica benda Ministarke.
KLIKNITE OVDE DA BISTE POGLEDALI VIDEO SA KIJINOG I JOVANINOG NASTUPA!
Njih dve su u Beču napravile pravi haos! Očekuje se da će još neko vreme nastupati zajedno, a zatim će svaka krenuti sa solo koncertima.
SvetInstagram
The post (VIDEO) VATRA U BEČU! Kija Kockar i Jovana Pajić po prvi put zajedno na sceni! Pogledajte! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠOK PREOKRET! Detalj sa Kijinog sinoćnjeg nastupa: Na bini se pojavila ONA! Ali, zar njih dve nisu ZAVRŠILE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018

Niko nije očekivao!..Kristina Kija Kockar sinoć je imala nastup u Beču, i to ne sama!..Iako je rekla da je prekinula saradnju sa Ministarkama, sa kojima je snimila svoj prvi singl "Ne vraćam se na staro", Kija je juče ipak bila sa njima na bini...Međutim, one što je mnoge začudilo jeste to što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.