Tijana Dapčević i Jovana Pajić „oplele“ kolce usred restorana!

Izvor: Svet, 13.Okt.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević i Jovana Pajić „oplele“ kolce usred restorana!

Da odlazak na ručak može da bude itekako zanimljiv, uverili su se gosti jednog beogradskog restorana. Besplatnu predstavu u sred belog dana su im priredile dve popularne pevačice. U pitanju su Tijana Dapčević i Jovana Pajić, dok im je društvo pravila Jovanina kćerka.
Nepoznato je da li se Tijana i Jovana druže i da li su bile zajedno ili odvojeno u restoranu, ali da su zajedno „oplele“ kolce na sred restorana, vidi se na snimku koji je pred Vama.
Mi vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pitamo, koja od njih dve bolje igra kolo?

Loading


#etno_selo_trofej #krv_nije_voda #kolo #helena @mulenija @studioprostor @restoran_trofej
View on Instagram


Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tijana Dapčević i Jovana Pajić igrale kolo u sred restorana

Izvor: Blic, 13.Okt.2014

Pevačice Tijana Dapčević i Jovana Pajić, pobrinule su se za dobar provod u jednom beogradskom restoranu u sred bela dana...Naime, njih dve su se u jednom trenutku odlučile da zaigraju kolo, a pridružila im se i Jovanina ćerka...Nije poznato da li se njih dve druže i da li su zajedno došle u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.