Izvor: Piplmetar.rs, 16.Mar.2024, 02:30

Preselila se kod njega, drže se za ruke kao zaljubljena deca… Sale Tropiko povukao radikalan potez u ljubavi

Ljubavni život Saleta Tropika intrigira javnost od razlaza od Jovane Pajić
Ekipa “Blica“ prvi put nakon razvoda sa Jovanom Pajić, uslikala je pevača Saleta Tropika sa novom devojkom koja ga je sačekala na aerodromu nakon nastupa. Ljubavni život Saleta Tropika još uvek je upitan, budući da se povodom nove navodne ljubavi frontmen “Tropiko benda“ nije oglašavao. Međutim, njegove komšije kažu da ih viđaju uvek zajedno.
Rajko Ristić

Ljubavni život Saleta Tropika otkrivaju komšije – Viđamo ih stalno, drže se za ruke kao zaljubljena dečica. To je crna devojka, mnogo je slatka, ne znam joj ime ali kad idu zajedno uvek su nasmejani i lep su par, slične su i visine....
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.