Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naneta joj je velika nepravda, ima doktorat, ali niko ne želi da je zaposli, a onda je Jovana rekla: Želite li da radite kod nas?

Sonja Pajić bila je vukovac u osnovnoj i gimnaziji. Sa 23 godine diplomirala je španski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu, objavljivala je naučne radove, usavršavala se u Americi i u Rusiji, radila je na fakutetu u Španiji. Doktorirala je i danas ima 32 godine. Postala je majka i vratila u Srbiju, ali posla za The post Naneta joj je velika nepravda, ima doktorat, ali niko ne želi da je zaposli, a onda je Jovana rekla: Želite li da radite kod nas? appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.