Predstava o Lepoj Breni i raspadu Jugoslavije u Domu Vojske u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2024, 13:29

Predstava o Lepoj Breni i raspadu Jugoslavije u Domu Vojske u Nišu

Popularnost jedne od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, tragični raspad nekadašnje države i nesretne sudbine njenih građana biće predstavljeni u muzičko-plesno-dramskom spektaklu Lepa Brena project koji će biti izveden u utorak, 14. maja u Domu Vojske u Nišu. Pet lica Lepe Brene prikazale su glumice Aleksandra Janković, Jelena Ilić, Tijana Marković i Jovana Gavrilović, kao i Vlada Aleksić. Karte su u prodaji po cenama od 1.300 i 1.500 dinara.
Lepa Brena - jedan od simbola nekadašnje države; foto: Stefan Rajhl Kroz spoj glume, pevanja i plesa pozorišna predstava Bitef teatra se bavi životom jedne od najvećih zvezda Jugoslavije Lepe Brene, sjedinjuje čak pet različitih likova i kroz njih prikazuje...
Pogledaj vesti o: Jovana Janković,   Jelena Janković

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.