Žiri ostao bez teksta: Zbog nje Jelena Karleuša u Zvezdama Granda nije mogla da zaustavi suze! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiri ostao bez teksta: Zbog nje Jelena Karleuša u Zvezdama Granda nije mogla da zaustavi suze! VIDEO

U večerašnjoj emisji Zvezde Granda, po prvi put imaćemo priliku da vidimo Jelenu Karleušu u suzama, a glavni krivac za to biće, Sandra Rešić.

Naime, ova mlada i atraktivna devojka koja je prošle godine stigla do samog finala takmičenja Zvezde Granda, u novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sezoni uspela je da napravi pravi haos, ali u pozitivnom smislu. Večerašnja emisija, biće puna emocija, upravo zbog nastupa Sandre Rešić, koja je svojim nastupom uspela da prenese takve emocije na žiri, da Jelena Karleuša u jednom trenutku nije mogla da prestane da plače.

Iako joj to nije bila namera, Sandra je svojom interpretacijom  "Sve moje zore" od Tropico benda i numerom svog oca "Udahni duboko" izazvala bujicu emocija, a kako je ranije navela za naš portal, to joj zaista nije bila namera, već se jednostavno dogodilo: "Nakon završenog nastupa, ne sećam se da li sam dobila neki komentar, mislim da je bio od Ace Lukasa, ali stvarno nisam želela da idem na bilo čije emocije, već se jednostavno tako dogodilo", rekla je Sandra za naš portal i dodala, da ne bi volela da ljudi pomisle da je želela da ide na patetiku, jer to joj nikada ne bi palo na pamet, a i napominje da je ona samo jedna od kandidatkinja koja se zahvaljujući svom talentu, našla i u ovoj sezoni Zvezda Granda.

Kako je izgledao Sandrin nastup, saznajte večeras od 21h na televiziji Prva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.