Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2022, 19:24

Vidovnjak otkrio kada se razvode Duško Tošić i Jelena Karleuša!

Iako se uveliko priča da će Duško Tošić postati direktor turskog Bešiktaša, svi sa nestrpljenjem očekuju da vide hoće li se bivši fudbaler vratiti u porodični dom kada mu istekne zabrana prilaska supruzi. Duško je period posle porodičnog skandala, iskoristio pokrene novi posao  fudbalskog menadžera i odlično mu je krenulo. Vidovnjak otkrio sve o razvodu Duška i Jelene Nedavno je posredovao u potpisivanju ugovora između srpskog reprezentativca Uroša Špajića sa klubom Kasimpaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Za to vreme  i Jelena Karleuša je veoma aktivna. Ona je u Dubaiju imala veoma zapažene nastupe, a po dolasku u Beograd se posvetila sebi i deluje vrlo zadovoljno. Iako se njih dvoje ne oglašavaju po pitanju pomirenja, za sada se čini da strasti među supružnicima smiruju i da će se brak nastaviti u šta mnogi nisu verovali. Da Duško i Jelena ostaju zajedno još neko vreme, tvrdi i poznati vidovnjak Dali: “Još im ne vidim razvod. Oni imaju neku neraskidivu energiju, ali ja pored nje vidim nekog drugog čoveka. Duško je previše blag, topao, umiljat. On mi je kao Karleušino treće dete,” objašnjava za SVET vidovnjak Dali i nastavlja: “Razlaz će se desiti, ali ne još. Sad je kriza, haos, a brak će zvanično trajati dok ona bude htela, i razvešće se da niko ne zna,” kaže vidovnjak Dali. The post Vidovnjak otkrio kada se razvode Duško Tošić i Jelena Karleuša! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša i Duško Tošić: Šta se sada čeka?!

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2022

Jelena Karleuša prijavila je 7. januara policiji supruga Duška Tošića zbog porodičnog nasilja. Dobio je zabranu prilaska koja je istekla. Šta se sada čeka?!..Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, koja ga je za Božić prijavila za porodično nasilje...Nakon njene...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.